reclamecampagne-brouwers-bier-merkactivatie-brand-activation

Brouwers Bier – Mobiele Studentenkamer Activatie

Brouwers Bier wilde door middel van een merkactivatie brand awareness creëren. Reclamebureau Noise had een marketingstunt bedacht die perfect aansloot bij de doelgroep studenten.

Het studentenleven is duur en iedere student wil zijn/haar geld liever besteden aan bier dan aan de huur. Noise kwam daarom uit op de droom van iedere student: één jaar lang gratis op kamers.

In opdracht van Noise bouwden we een reclamewagen om tot een rijdende studentenkamer die volledig aansloot bij de klantbeleving van Brouwers Bier. De studentenkamer reed verschillende routes en stopte op meerdere plekken. Omstanders werden door een enthousiaste promotiemedewerker aangesproken om in de studentenkamer op het moving billboard plaats te nemen voor een foto.

Om kans te maken op de hoofdprijs moest je je foto plaatsen op social media..Dat maakte deze marketingstunt tot een waar succes.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: