ASN-Geld-Verhuist-guerilla-marketing-pr-stunt
ASN-Geld-Verhuist-guerilla-marketing-pr-marketing
ASN-Geld-Verhuist-voorbeelden-guerilla-pr-marketing

ASN Bank – Geld Verhuist Guerrilla actie & PR Stunt

Verhuizen naar een duurzame bank? Geld verhuist gemakkelijker met het ASN Overstapteam. ASN bank vroeg Raúl&Rigel om deze campagne om te zetten in een activatie/stunt op straat.

Voor de introductie van deze overstapservice plaatste Raúl&Rigel op verschillende stations een immense kluis op een steekwagen, compleet met security guards en blow-ups van geld. Tijdens deze guerrilla actie reden tegelijkertijd een aantal elektrisch aangedreven Tuk Tuk’s rond door de stad, voorzien van een kluis met daarop het thema van de campagne: ‘Geld verhuist’. Promotiemedewerkers gaven passanten een lift naar hun locatie en legde onderweg de nieuwe propositie uit. Deze guerrilla actie werd uitgevoerd in opdracht van ASN Bank, in samenwerking met Team Bruns.

Met deze stunt haalde ASN Bank verschillende online nieuwssites en Nederlandse dagbladen en branche gerelateerde bladen.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: