Top Notch – Poke Ken ‘t Verschil stunt PR Stunt

Ter promotie van het nieuwe album ‘Ken ‘t Verschil’ van rapper Poke werd aan Raúl&Rigel gevraagd om het onmogelijke, mogelijk te maken! En laat dat nou net één van onze specialiteiten zijn! 

Wij plaatsten een mega billboard, geheel in stijl van zijn nieuwe album, op de Arena Boulevard met Poke daar aan vastgetaped! De rapper zelf riep vanaf deze grote hoogte mensen op om zijn nieuwe album te streamen op Spotify. 

Tijdens deze PR stunt hebben wij veel pers en voorbijgangers verrast en er zijn tal er beelden gemaakt en gedeeld op alle online kanalen. Daarnaast heeft het bijgedragen aan een flink aantal extra streams op Spotify! 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: