Heineken – Silver Furry Billboard Activatie

Eind juni hadden wij het genoegen om, in opdracht van Dentsu Benelux, aan een bijzonder project te werken voor Heineken Silver, het verfrissende en easy-going bier dat gebrouwen wordt bij een ijzige temperatuur van -1° Celsius. Introductie van het ‘Furry Billboard’!

Dit unieke reclamebord vangt de essentie van Heineken Silver met zijn zachte en toegankelijke smaak, perfect geschikt voor die ongecompliceerde, oprechte momenten met vrienden. We plaatsten het billboard op prominente plekken in Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Eindhoven. Als je de eerste editie van het nieuwe festival ‘Rolling Loud’ hebt bijgewoond, zul je het furry billboard daar ook gezien hebben!

Het billboard trok enorm veel aandacht. Passanten gingen ermee op de foto en konden niet ophouden met het billboard aaien.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: