BLG Wonen – Woondebat 2022 Event & Beurs

Aan Raúl&Rigel werd gevraagd om het WoonDebat 2022 voor BLG Wonen te organiseren om de verbetering van de Woontoegankelijkheid kracht bij te zetten en BLG zichtbaar te maken als dé partij die zich (in de breedte) bezighoudt met het thema wonen. Bij stakeholders in de woningmarkt, media en intern. 

Dit jaar was het thema van het WoonDebat: ‘Omarm de vernieuwers op de woningmarkt’. Gasten werden geïnspireerd tijdens een interactieve lezing van Joost Rigter wie de gasten liet ervaren hoe het is om blind te zijn en om te gaan met grote veranderingen in je leven. Tijdens verschillende break-out sessies gaven wij vernieuwende denkers en doeners een podium om hun ideeën voor het toegankelijker, duurzamer en eerlijker maken van de woningmarkt te presenteren. Afsluitend werd het evenement poëtisch samengevat door Dichtwater. 

Een erg geslaagd evenement welke door bezoeker met een 8.4 werd beoordeeld in de evaluatie. Gasten gingen vol inspiratie naar huis. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: