Absolut x Tomorrowland Chance Floor Activatie & Event & Beurs & Guerrilla actie & PR Stunt

Absolut Vodka heeft een samenwerking met Tomorrowland 2022. Om deze samenwerking kracht bij te zetten en hun doelgroep de kans te geven naar Tomorrowland te gaan, werd Raúl&Rigel gevraagd hiervoor een activatie te bedenken en te produceren.

Twee weken voordat Tomorrowland van start zou gaan plaatsen we op 1 juli de Absolut x Tomorrowland Chance Floor midden in het centrum van Antwerpen.

De complete setting bestond uit een lichtgevende dansvloer, XXL Absolut x Tomorrowland fles van 5 meter hoog, DJ booth met lichtshow en een inschrijfdesk. Passanten die voorbij liepen konden zich inschrijven op deze digitale balie en kregen een polspandje met uniek nummer om. Daarna namen ze plaats in de wachtrij tot ze toegang tot de dansvloer zouden krijgen van onze beveiligers. Eenmaal op de dansvloer lieten zij onder het genot van de heerlijke beats van DJ Licious en DJ Jana Vitiligo hun beste dansmoves zien om vervolgens kans te maken voor Tomorrowland tickets. Kwam na een dansronde van 5 minuten jouw polsbandnummer groot in beeld op het scherm, dan was jij de gelukkige winnaar om samen met een vriend/vriendin/familielid naar Tomorrowland 2022 te gaan!

We speelden verschillende rondes gedurende de avond en maakten veel passanten blij met deze felbegeerde tickets. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: