Tulpvertising

Nederland is het land van de tulpen. En ook hiermee kunnen wij op een creatieve en ludieke manier jouw merk onder de aandacht brengen.

Als rond april de tulpenvelden in de bloei staan verwijderen wij een deel van de koppen (deels machinaal en deels met de hand) en maken zo jouw uiting in het veld. Van bovenaf levert dit prachtige plaatjes op! De uiting zal ongeveer 2 a 3 weken zichtbaar zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij een heerlijke lunch organiseren in de velden bij de uiting.

Ook een campagne starten?

Als productiebedrijf is Raúl&Rigel een geoliede machine gespecialiseerd in guerrilla marketing en experiential marketing, waardoor we al onze doelen bereiken op een opvallende manier! Als standaard media hebben we onder andere sjabloneren, promotieteams, fietsreclame, projecties, mobiele billboards, reclameborden, reclame folie, kunstenaars, sustainable advertising en digitale opties! Het grote voordeel aan deze, al ontwikkelde, media is dat het snel en goedkoop in productie gezet kan worden door Raúl&Rigel. Daarnaast zijn we ook een creative agency en doen we aan de tofste conceptontwikkeling! Dus ben jij ook opzoek naar een one of a kind concept? Dan zijn wij de juiste partij voor jou! Of je nou doelt op free publicity, naamsbekendheid, merkbeleving of brand awareness, wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar! Wil jij dit ook? Klik dan op de contact button en let us know!

Anderen bekeken ook: