1.5M Location Based Reclame

Stap de 21ste adverteerders eeuw in met met onze digitale media! Raúl&Rigel heeft een aantal digitale opties ontwikkeld zodat jouw campagne ook online het beste resulteert.

We verzorgen onder andere Geo-Bombing. Deze techniek brengt, als enige in Nederland, op accurate wijze de footfall in kaart. Oftewel; we zien precies wie er ná het zien van een advertentie ook daadwerkelijk heeft doorgeklikt op zijn/haar telefoon. Nadat er geklikt is kunnen we de doelgroep achteraf dus nog online bereiken met follow up advertenties. Zo verlengen we dit bereik met een aanvullende periode! Ideaal tijdens Coronatijd.

Het uitleveren van de advertenties zal in-app plaatsvinden via de grootste online exchanges in de wereld.  Zo zijn jouw bewegende en stilstaande advertenties (die we in house vormgeven) te zien in onder andere apps als AD, Telegraaf, NU, Buienradar en RTL Nieuws.

Ook een campagne starten?

Naast creatief bureau voor tailor made brand experiences, zijn wij ook producent van onconventionele streetmedia. Deze kunnen wij altijd snel en goedkoop uitvoeren. Dus is jouw doel om op korte termijn brand awareness op straat te realiseren? Wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar. Benieuwd wat we voor jouw merk of product kunnen betekenen? Klik dan op de contact button!

Anderen bekeken ook: