Showroomwagen

Wil jij je doelgroep met jouw product kennis laten maken in een waterdichte ruimte van glas, die ook nog eens mobiel is? Dan is de showroomwagen iets voor jouw campagne!

Met deze glazen box op wielen is jouw product voor passanten van meerdere kanten zichtbaar. Uiteraard kunnen we ook bepaalde wanden dicht stickeren met een uiting.

Op gebied van mobiliteit is deze wagen een uitkomst; je kan op veel plekken in het straatbeeld komen en zo ook een tour naar meerdere locaties (op één dag) ondernemen, zonder dat de setting elke keer opnieuw opgebouwd hoeft te worden.

Laat jij je doelgroep graag kennis maken met jouw product in een knus huiskamergevoel, nodig ze dan uit om in onze showroomwagen.

Ook een campagne starten?

Als productiebedrijf is Raúl&Rigel een geoliede machine gespecialiseerd in guerrilla marketing en experiential marketing, waardoor we al onze doelen bereiken op een opvallende manier! Als standaard media hebben we onder andere sjabloneren, promotieteams, fietsreclame, projecties, mobiele billboards, reclameborden, reclame folie, kunstenaars, sustainable advertising en digitale opties! Het grote voordeel aan deze, al ontwikkelde, media is dat het snel en goedkoop in productie gezet kan worden door Raúl&Rigel. Daarnaast zijn we ook een creative agency en doen we aan de tofste conceptontwikkeling! Dus ben jij ook opzoek naar een one of a kind concept? Dan zijn wij de juiste partij voor jou! Of je nou doelt op free publicity, naamsbekendheid, merkbeleving of brand awareness, wij krijgen het op een originele en ludieke wijze voor elkaar! Wil jij dit ook? Klik dan op de contact button en let us know!

Anderen bekeken ook: