Warner Music – Ed Sheeran Shivers projectie Guerrilla actie

Ed Sheeran bracht op 29 oktober 2021 een nieuw album uit en gaat daar mee op tour door Europa in 2022. Op 14 en 15 juli staat Nederland op zijn agenda en treedt hij op in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Warner Music vroeg aan Raúl&Rigel mee te denken over een passende release activatie.

Om zijn album te lanceren en awareness te creëren voor het nummer ‘Shivers’ werden De Westergasfabriek, Het Marnixbad en De Openbare Bibliotheek het canvas van een projectie voor zijn nieuwe album. Van deze actie werd een aftermovie gemaakt met reacties van passanten voor social.

De aftermovie is verspreid via verschillende social kanalen en werd online heel goed bekeken en gedeeld. Passanten riepen tijdens de projectie verrast: “Komt Ed Sheeran naar Nederland?” en deelden dit direct op social. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: