Ghostbusters – Projectie op bioscopen Activatie & Guerrilla actie & PR Stunt

Om de nieuwe Ghostbusters film ‘Ghostbusters After Life’ onder de aandacht te brengen moest er een toffe guerrilla marketing actie uitgerold worden.

“Who you gonna call?” Raúl&Rigel projecteerde ter promotie van deze nieuwe bioscoopfilm, in opdracht van Universal Pictures, een bijzondere boodschap op 8 verschillende Pathé bioscopen gedurende 4 avonden.

Tijdens deze avonden projecteerden we een tekst met telefoonnummer welke daadwerkelijk gebeld kon worden. Als mensen naar dit telefoonnummer belden kregen zij een Ghostbusters voicemail te horen. Voorbijgangers werden aangemoedigd om een foto te maken van de projectie en zo twee gratis tickets te winnen voor de nieuwe Ghostbusters movie.

De projectie van de uiting werd verzorgd in meerdere landen; een internationale ‘hunt’. De projecties trokken de aandacht van veel voorbijgangers en mensen werden getriggerd om het telefoonnummer te draaien. Er werd massaal naar het telefoonnummer gebeld om de voicemail te beluisteren.

Ook een campagne starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: