hi-bewaarbox-guerilla-marketing-pr-stunt
hi-bewaarbox-guerilla-actie-pr-marketing
hi-bewaarbox-guerilla-pr-voorbeelden

Hi – Bewaarbox Guerrilla actie & PR Stunt

Iedereen heeft wel eens sms’jes die je graag wilt bewaren. Bijvoorbeeld een lief sms’je van een dierbare, of iets wat je goed moet onthouden. Of hele stoute berichtjes die je heel graag geheim wilt houden. Die laat je dan liever niet op je telefoon staan. Hi heeft daar iets op bedacht: de Hi Bewaarbox. Met de Hi Bewaarbox kan je online je sms’jes bewaren. Lekker handig, en veilig! Wij lieten Nederland op een ludieke manier kennismaken met deze Bewaarbox.

Raúl&Rigel creëerde een levensechte bewaarbox, die midden op de Dam werd neergezet. Met bewaking en al, een heuse waarde transportwagen kwam en ‘waardevolle’ gouden enveloppen, die sms jes moesten voorstellen, reden we af en aan. De enveloppen werden door de bewakers in de bewaarbox gegooid. Natuurlijke werden nieuwsgierige aagjes op veilige afstand gehouden.

Veel reacties van omstanders. Coverage op nieuwssites zoals nu.nl en fonkonline en verschillende andere social media kanalen.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: