Heineken-Omleiding-borden-leiden-guerilla-marketing
Heineken-Omleiding-borden-leiden-guerilla-actie
Heineken-Omleiding-borden-leiden-guerilla-marketing-voorbeelden

Heineken – Omleidingsborden Guerrilla actie

Toen het nieuwste glas van Heineken uit kwam, de Ellipse, heeft Heineken een leuke actie opgezet. Bij het kopen van een krat Heineken, kon je met de kassabon naar deelnemende kroegen. Daar kreeg je vier nieuwe Ellipse glazen cadeau! Maar hoe maken we de consument duidelijk waar de dichtbijzijnste Heineken kroeg zit.

Om dit aan te jagen heeft Raúl&Rigel een ludieke actie uitgevoerd. In steden door heel Nederland hebben wij omleidingsborden geplaatst met het Heineken glas erop afgebeeld. Eronder was te lezen in welk café of kroeg de Ellipse glazen te halen waren! Volgde je de pijlen dan kwam je er vanzelf.

Met deze stunt haalde Heineken verschillende Nederlandse dagbladen en branche gerelateerde bladen.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: