Hornbach-Reuze-Hamer-guerilla-marketing-pr-stunt

Hornbach – Reuzenhamer Guerrilla actie & PR Stunt

De nieuwste vestiging van Hornbach werd geopend in Amsterdam. Raúl&Rigel werd ingeschakeld om dit nieuwe filiaal op een opvallende manier groots aan te kondigen.

Het publiek werd een week voor de opening geteased door reuze hamers op twee plekken twee dagen lang te projecteren in de stad met daarbij de geheimzinnige tekst:  Er komt iets groots aan . Hierna werd er op de dagen daarna een reuze hamer van maar liefst 6 meter op een druk punt geplaatst, mat daarbij een bord met dezelfde tekst. Er is een guerillafilmpje gemaakt van de projecties en het plaatsen van de gigantische hamer, met de verbaasde reacties van de voorbijgangers.

De Facebook post heeft 47.946 personen bereikt en het filmpje is gecombineerd op Facebook en Youtube 19323 keer bekeken.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: