Hudsons-Bay-Elevator-Pitch-pr-stunt-guerilla
Hudsons-Bay-Elevator-Pitch-brand-activation

Hudsons Bay – Elevator Pitch Activatie & Guerrilla actie & PR Stunt

In de zomer van 2017 opende het grote warenhuis Hudson’s Bay meerdere winkels in Nederland. Om te helpen bij de personeelswerving werd Raúl & Rigel door evenementenbureau Xsaga gevraagd mee te denken aan een pr-stunt. Raúl & Rigel werkte mee aan de conceptontwikkeling en nam als ervaren productiebedrijf de productie voor zijn rekening. Zo ontstond de Elevator Pitch.

Op een bouwlift lieten we een glazen cabine bouwen. Sollicitanten kregen in deze op- en neergaande lift exact twee minuten om zich tegenover een HR-medewerker van Hudson’s Bay te presenteren. Daarna kregen de kandidaten direct te horen of ze door waren naar de volgende ronde.

Behalve als wervingscampagne fungeerde de lift ook als pr-stunt waarmee het bijdroeg aan de naamsbekendheid van Hudson’s Bay.

De lift bleek zo’n succes dat hij uiteindelijk een complete tour langs Amsterdam, Haarlem, Maastricht, Leiden, Amersfoort, Enschede en Den Bosch heeft gemaakt, waar hij telkens weer een gigantische eyecatcher was. Hierdoor leverde deze vorm van buitenreclame veel free publicity op.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: