HBO-Game-Of-Thrones-White-Walkers-guerilla-marketing-pr-stunt
HBO-Game-Of-Thrones-White-Walkers-guerilla-actie-pr-marketing
HBO-Game-Of-Thrones-White-Walkers-guerilla-marketing-pr-marketing

HBO Game Of Thrones – White Walkers Guerrilla actie & PR Stunt

HBO Nederland wilde ter eren van de seizoensfinale van het vierde seizoen van de populaire serie Game of Thrones iets speciaals doen. Om aandacht te genereren omtrent deze laatste aflevering heeft Raúl&Rigel een aantal concepten bedacht.

Raúl&Rigel schakelde YC-Art in en zij toverden 5 mensen om tot White Walkers! Op maandag 16 juni, de dag van de seizoensfinale, werd Amsterdam dan ook opgeschrikt door deze angstaanjagende wezens. ANP was aanwezig om verslag te doen en Raúl&Rigel verzorgde de making-off video.

Tijdens de uitvoer van de actie wilde iedereen met de White Walkers op de foto. Het nieuws van de White Walker invasie ging dan ook als een lopend vuurtje en verscheen onder andere op AD.nlVolkskrant.nl, Dutch Cowboys, KPN Vandaag en Nieuws.be. Bovendien werd op Twitter het bericht honderden keren ge(re)tweet.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: