Jagermeister-IJsblok-brand-pr-activatie
Jagermeister-IJsblok-brand-guerilla-pr-marketing

Jagermeister – IJsblok Activatie & Guerrilla actie & PR Stunt

PR bureau Busted vroeg ons mee te denken en te helpen met de uitvoer van een PR stunt voor Jägermeister om hun pay-off: “Alleen als ie ijs- en ijskoud is” kracht bij te zetten.

Omdat Jägermeister alleen gedronken wordt als ie ijs- en ijskoud is, plaatste Raúl&Rigel als stunt een oude Mercedes met een ‘in het dak gestort’ groot ijsblok in Amsterdam. In het ijsblok van 1m2 zaten allemaal Jägermeister flessen ingevroren. ‘s Avonds werd het hele spektakel verlicht door ingevroren led-lampjes. In de 3 dagen dat het ijsblok langzaam wegsmolt, probeerde passanten met hamers, beitels en andere hulpmiddelen de 0,75 ltr flessen eruit te bikken!

Deze actie haalde onder andere de voorpagina van de Metro!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: