Hornbach – Opening Vestiging Zwolle Activatie & Event & Beurs

Hornbach wil voor de nieuwste Hornbach vestiging in Zwolle een grootse opening ooit te maken. Aan ons is gevraagd om verschillende offline en online campagnes uit te voeren om zo de opening lokaal de aandacht te brengen.
Zwolle kon niet om de nieuwe Hornbach opening heen en bewoners van deze stad zijn gebombardeerd met leuke instore en off store activaties, premiums die door de stad zijn verspreid, een carnavalswagen, een pop-up store midden in het centrum, een reuze hamer in combinatie met een reuze spijker die door Zwolle heen is gereden, ballonkunstenaars op straat en limited edition premium customizable hamers.
Niemand uit Zwolle kon om de grootste Hornbach opening heen. Om 7 uur s ochtends stond er al een hele lange rij van nieuwsgierige bewoners van deze mooie stad.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: