Etos – Zomer Automatiek Activatie & Event & Beurs

Bij Etos staat alles in het teken van ‘Pak je Zomer’! De zomer is het seizoen waarin spontaniteit hoogtij viert. De tijd van festivals, dagjes uit, lekker naar het strand gaan. Waar je normaal heel goed georganiseerd bent, ben je in de zomer misschien niet altijd even goed voorbereid en daar heeft Etos alle begrip voor en gaat ervoor zorgen dat je 24/7 van je zomer kunt genieten. ​​


Daarom was het bij Etos ‘Pak je Zomer’! In samenwerking met XSAGA ontwikkelden we een caravan met ingebouwde zomer automatiek. Pak het zomerassortiment van Etos gewoon uit de muur, daar waar je bent! Naast de producten zoals zonnebrand, make-up, haarstyling en andere festival musthaves ook mini flyers met festivaltips én een voucher voor extra korting in de winkel.​ Hiernaast maak je als je een product koopt ook nog eens kans op een reischeque van TUI €500.- als je een foto met #etospakjezomer deelt op social!

Met deze activatie trokken we op alle locaties enorm de aandacht! Alle bezoekers van de Etos zomer automatiek gingen weg met tassen vol handige zomerproducten!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: