Hornbach – Beste Klusser 2018 Activatie

Hornbach wil graag de beste klus vaders van Nederland eren op vaderdag. In aanloop naar deze datum is aan ons is gevraagd om de campagne “beste klusvader van Nederland” te verzorgen.

De eerste dertien helden hebben zich gekwalificeerd als regionale winnaar in een van de Nederlandse Hornbach vestigingen. Onder aanmoediging van hun kinderen hebben zij de zaag, boor en timmer opdrachten als beste volbracht. Alles is samengekomen tijdens de grote spectaculaire finale!

Door middel van voorrondes zijn er 13 regionale winnaars geselecteerd om mee te mogen doen aan de landelijke finale ronde. Deelnemers streden hier de titel te behalen en de gouden hamer mee naar huis te nemen.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: