Costa del Sol Malaga activatie Activatie & Guerrilla actie

Wij werden gevraagd voor een activatie voor Costa del Sol Malaga. Costa del Sol Malaga biedt een vakantie mogelijkheid als geen andere plaats. Mooi weer, cultuur, de beste sfeer … een plek om te genieten van het goede leven. Wij dachten met ze mee voor een passende brand experience om dit deel van Spanje op de kaart te zetten.

We lieten een ​​geel/oranje Egg Streamer foodtruck met blauwe Tesla X (100% duurzame activatie!) door Brussel rijden en deze op een punt in de stad stoppen.

Hier werd een kleine strand setting opgetuigd met een stukje zand, strandstoel, surrogaat zon en een bord dat mensen vraagt ​​te gaan zitten en af te wachten op wat Costa del Sol. Zodra iemand plaats nam in de stoel, startte de activatie: De foodtruck gaat langzaam open, we zien een Spaanse ober Sangria en speciale vis uit Malaga maken. Een flamencodanseres met Cajonero stapt uit de foodtruck en begint te dansen op de Spaanse muziek. Dit werd gevolgd door een strandkoppel die hun handdoekje neer legt en gaat strandballen en een golfer die zijn swing oefent. De ober gaat rond met zijn dienblad met vis en Sangria.

Na een aantal minuten ging iedereen terug in de foodtruck en deze sloot alsof er nooit iets is gebeurd…..

Veel passanten in Brussel hebben de beelden gedeeld via social en lokale pers kwam langs om beelden te schieten en het verhaal erachter te ontdekken. Ook maakten we een aftermovie van deze activatie die werd verspreid in de Benelux, Duitsland en de Nordics. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: