Ekoplaza-lkkrdr-guerilla-marketing-merkactivatie
Ekoplaza-lkkrdr-guerilla-actie-brand-activation

Ekoplaza – LKKRDR Guerrilla actie

Ekoplaza wilde de LKKRDR campagne groots starten. Deze campagne staat voor LKKRDR voor je gevoel, LKKRDR in je vel en LKKRDR van smaak. Het motto “puur natuur” staat hier centraal. Ekoplaza wil met deze campagne aandacht vragen voor het behoud van de kwaliteit en een eerlijke prijs van biologisch geteelde producten.

We hebben twee dames en een heer de stad in gestuurd om biologische hapjes uit te delen. Zij kregen hierbij veel bekijks, omdat zij een jurkje (en een schort voor de heer) van groentes aan hadden. Geheel binnen het thema “puur natuur” waren daarnaast ook hun blote billen te zien met daarop een LKKRDR in je vel-tattoo.

De blote billen en de opvallende outfits trokken veel bekijks in Amsterdam Zuid en het Vondelpark! Telefoons van voorbijgangers werden vaak tevoorschijn getoverd om de actie vast te leggen. Verschillende media die zich zowel richten op marketing, als op food-nieuws hebben over de actie geschreven.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: