Dirk – Welkom Thuis! Activatie & Guerrilla actie & Sampling

Supermarktketen Dirk wilde iets doen voor de van vakantie terugkerende Nederlanders. Raúl&Rigel werd gevraagd om mee te denken en de hele uitvoer hiervan op poten te zetten.

Veel Nederlanders gingen in 2021 met de auto op zomervakantie. Daarom stonden wij hen de derde zaterdag van augustus bij de Nederlandse grens op te wachten met een feestelijk onthaal in eigen land. We creëerden bij de eerste parkeerplaats na de grensovergang, Hazeldonk, een heuse drive thru waar automobilisten doorheen konden rijden en een gratis Dirk boodschappentas ontvingen. Met hierin alle boodschappen die je meteen nodig hebt als je terug komt van vakantie. Zo hoefden terugkerende vakantiegangers bij thuiskomst niet eerst nog naar de supermarkt, maar konden zij het vakantiegevoel langer vasthouden. Dirk heeft de boodschappen al voor je gedaan!

De inhoud van deze gevulde boodschappentas bestond onder andere uit het eerste ontbijtje op de zondag, koffie, thee, vuilniszakken en shampoo. Dit cadeautje werd aangeboden onder een mega grote ‘’Welkom Thuis’’ boog. Om mensen meteen de goede baan in de leiden plaatsten we 100 meter ervoor een moving billboard die automobilisten erop wees dat ze door moeten rijden voor een warm welkom terug in Nederland. 

We hebben honderden terugkerende Nederlanders blij gemaakt met een gevulde boodschappentas. De mensen waren enorm verrast en bedankten Dirk hartelijk voor dit mooie gebaar!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: