Hornbach Bedankt – Beste Winkel 2018 Guerrilla actie

Hornbach is verkozen tot Beste Bouwmarkt van 2017/2018. Om de trouwe bezoekers van de HORNBACH te bedanken voor hun stem, gingen we langs met een HORNBACH bedank team.

We bezochten de trouwe bezoekers van HORNBACH met een vlotte Hornbach medewerker, een cameraman, een promotie meisje en een DJ Hornbach Muziek Service gaan we trouwe klanten verrassen thuis met confetti, partymuziek en niet te vergeten met een prachtige bos bloemen. Want dankzij het vertrouwen van hun klanten is HORNBACH verkozen tot de Beste Bouwmarkt.

Met deze bedank activatie bedankten we 5 trouwe HORNBACH bezoekers en maakten we menig volgers van de bouwketen enthousiast met de leuke aftermovie op social media!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: