Hornbach-Thuisbrengservice-merk-activatie
Hornbach-Thuisbrengservice-brand-activation

Hornbach – Thuisbrengservice Activatie

Als je veel spullen aanbiedt, moet je er ook voor zorgen dat deze spullen zonder al te veel ongemak mee naar huis genomen kan worden. Met de thuisbrengservice hoef je je zelfs helemaal geen zorgen te maken om het vervoer naar huis. Zo vinden meegereisde partners en/of kinderen bij de filialen informatie over dichtstbijzijnde bussen, taxi’s en andere vervoersmiddelen zodat je de auto volledig kan gebruiken voor het vervoeren van bouwmateriaal, maar je kunt ook een aanhanger van Hornbach lenen! De eerste twee uur kun je deze gratis gebruiken! Aan Raúl&Rigel de vraag om deze nieuwe service ondder de aandacht te brengen.

Op zaterdag 16 september 2017 organiseerden we ter introductie van deze nieuwe service een ludieke actie bij de Hornbach-vestiging Amsterdam; de Hornbach Thuisbrengservice’. Vanaf een speciaal aangelegde bushalte leverde een “Hornbach-bus” de partners en eventuele kinderen van de klusser thuis af die niet meer pasten in hun auto/bus door de overload aan spullen gekocht bij de Hornbach. Het Thuisbreng Service team bestond uit een “hostess/conductrice” voor de werving van klanten en een “buschauffeur” met oldtimer VW personenbus met dakdrager met spullen die de mensen veilig thuis bracht.

Met deze stunt haalde HORNBACH branche gerelateerde websites. Tijdens de activatie in Amsterdam stapten er meerdere mensen in de Thuisbrengservice, simpelweg omdat er in hun eigen auto geen ruimte meer was.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: