Licor-43-Verjaardag-Maxima-guerilla-actie
Licor-43-Verjaardag-Maxima-guerilla-marketing

Licor 43 – Verjaardag Maxima Guerrilla actie

Met een kleine investering en een gevat persbericht wilde Licor 43 de aandacht van de dag 17 mei op zich vestigen. Op deze dag werd Koningin Máxima namelijk 43 jaar. Licor 43 wilde dan ook namens alle Nederlanders aan de poorten van Paleis Noordeinde een feestelijke fles Licor 43 aan Máxima aanbieden.

Met behulp van de Licor 43 promotiedames en een mega verjaardagskaart van drie meter lang en 1,5 meter breed, konden inwoners van Den Haag hun gelukwens achterlaten voor Máxima. Vervolgens trok deze karavaan naar het paleis Noordeinde, waar de fles en gelukwensen werden aangeboden. Aan het einde van de dag werd hier een persbericht en persfoto over uitgestuurd.

Met publicaties op onder andere Dichtbij.nl, Den Haag FM en Verse Reclame is deze sympathieke actie goed opgepakt door de media. Hiernaast hebben WTF, Weekend, Royalty, Slijters Vakblad en Den Haag Centraal een exclusieve foto van deze actie geplaatst.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: