Natuur-Milieu-Tofu-Dress-pr-stunt
Natuur-Milieu-Tofu-Dress-pr-marketing
Natuur-Milieu-Tofu-Dress-pr-activatie

Natuur & Milieu – Tofu Dress PR Stunt

Natuur & Milieu vroeg ons een stunt te bedenken om awareness te creëren voor hun nieuwe campagne insteek; Flexitariër – ikbenflexitarier.nl, en zo de campagne een boost te geven.

Als reactie op de vleesjurk stunt van Lady Gaga tijdens de MTV Music Awards, verscheen Holland’s Next Top Model, Kim Feenstra, in een wel heel opvallende jurk bij de première van Zorro: hij was gemaakt van vleesvervangers! In opdracht van Natuur & Milieu bedacht Raúl&Rigel deze bijzondere stunt. Kim trok met deze spectaculaire entree aandacht voor de campagne  “Ik ben Flexitariër” van Natuur & Milieu. Je bent flexitariër als je een paar dagen in de week geen vlees eet. De tofu jurk is ontworpen door Doriene van der Wijst en gemaakt van de producten van De Vegetarische Slager in Den Haag. De jurk werd de volgende dag geveild via Ebay voor het goede doel en leverde daarbij € 5.000,- op!.

Coverage in vele off- en online dagbladen, modemagazines en items tijden shownieuws en RTL Boulevard.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: