MoneYou-Spaarbank-pr-stunt-bureau
MoneYou-Spaarbank-pr-marketing
MoneYou-Spaarbank-pr-stunt-ideas

MoneYou – Spaarbank PR Stunt

Een spaarrekening met hoge rente openen op gepaste hoogte? MoneYou wilde graag op een ludieke manier laten weten dat zij de hoogste  spaarrente bieden.

Om die hoge rente te benadrukken vond de lancering op de Kop van Zuid in Rotterdam plaats, op eenenvijftig meter hoogte! wat de hoge rentestand van MoneYou symboliseerde van 5,1%.  In opdracht van Hoera® deed Raúl&Rigel deze activatie en zorgde voor een platform mét zitbank in de stijl van MoneYou. “Een bank op grote hoogte”. Deze hing aan een enorme hijskraan. Op dit platform konden klanten als eerste een spaarrekening openen en een onvergetelijke ervaring beleven.

Met deze stunt haalde MoneYou verschillende Nederlandse dagbladen en branche gerelateerde bladen. Zelfs enkele televisieprogramma’s besteedde er aandacht aan.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: