KPN-Snow-guerilla-marketing-actie
KPN-Snow-guerilla-marketing-activatie
KPN-Snow-guerilla-stunt

KPN – Snow Guerrilla actie

KPN heeft in februari 2013 in België een nieuw merk geïntroduceerd: SNOW.

Om de introductie van SNOW wat meer ruchtbaarheid te geven heeft Famous een ludieke, teasende guerrilla actie bedacht. Raúl&Rigel was verantwoordelijk voor de uitvoer van de actie.

Vroeg in de ochtend van de lanceringsdag van SNOW heeft Raúl&Rigel bij de grootste concurrenten (BGC, VOO & TELENET) honderden sneeuwmannetjes geplaatst. Een deel van de sneeuwpoppetjes was aangekleed en droegen bordjes met SNOW IS COMING, ALL YOU NEED IS SNOW, SNOW IS HERE, WE LOVE SNOW… een soort van invasie met een knipoog.

De volgende ochtend waren de sneeuwmannetjes van SNOW het gesprek van de dag. Ze verschenen in alle grote Waalse & Vlaamse media. Mede door de ludieke guerrilla stunt die wij hebben uitgevoerd namens Famous, heeft SNOW zeker voet aan de grond gekregen op Belgische bodem.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: