Pandora-flashmob-guerilla-actie-marketing
Pandora-flashmob-PR-marketing-stunt
Pandora-flashmob-guerilla-PR

Pandora – Flashmob Guerrilla actie & PR Stunt

Op 12 september 2015 was de grande opening van de nieuwe Pandora winkel in de Kalverstraat. Uiteraard wilde Pandora dit extra promoten op de dag zelf.

Als basis moest Amsterdam “a little bit more charming” worden. Dit hebben we gedaan door 45 mannen spontaan op hun knieën te laten gaan voor een vreemde vrouw. Dit gebeurde na een flitsende flash mob: mannen gingen simultaan op hun knieën en gaven aan toekijkende dames een juwelendoosje. In het juwelendoosje zat geen ring, maar een Pandora flyer waarmee de gelukkigen een ring mochten ophalen in de Pandora winkel.

De flash mob is vier keer uitgevoerd op verschillende locaties in het centrum van Amsterdam. 180 dames hebben die dag kennis mogen maken met Pandora, en natuurlijk heeft het winkelende Amsterdamse publiek ook mogen genieten van de Pandora flash mob.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: