Natuur-Milieu-PLUK-guerilla-marketing
Natuur-Milieu-PLUK-guerilla-stunt

Natuur & Milieu – PLUK Guerrilla actie

In oktober 2015 lanceerden Duurzaam Doen samen met Natuur & Milieu Pluk.nl. Pluk is hét nieuwe platform voor goede deals met een goed verhaal. Deals die niet alleen prettig zijn voor jezelf, maar ook (een beetje) voor de wereld.

Op de dag van de launch hebben we een feestje gevierd tere eren van Pluk. Drie “plantsoen medewerkers” liepen rond in Amsterdam met twee vuilcontainers. Eén van de vuilcontainers was omgebouwd tot dj-booth. Zodra een voorbijganger vuil in de container gooide, deden de twee dames en de dj hun jas uit waardoor het Pluk-logo zichtbaar werd. De dj-container sloeg open, de dj begon muziek te draaien en de twee begonnen te dansen op de muziek.

Amsterdammers hebben op een feestende wijze kennis mogen maken met het platform Pluk. Op social is het bijbehorende filmpje 33 duizend keer bekeken en velen maken gedeeld.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: