LINDA-TV-Mini-Crime-Scenes-guerilla-actie
LINDA-TV-Mini-Crime-Scenes-guerilla-marketing
LINDA-TV-Mini-Crime-Scenes-guerilla

LINDA TV – Mini Crime Scenes Guerrilla actie

LINDA.tv lanceerde de nieuwe mini crimi De Vlucht en wilde deze lancering aanjagen aan de hand van een opvallende activatie.

Soms zijn het de kleine dingen die het ‘m doen. Om De Vlucht GROOTS te lanceren hebben we daarom op zo’n 50 plekken in Amsterdam en Rotterdam heuse MINI crime scenes neergezet. Deze waren groots in bescheidenheid en bestonden uit een mini gespoten lijk omtrek, inclusief nepbloed en De Vlucht afzetlint. De hashtag #minicrimescene werd in het leven geroepen om de actie te delen.

Omdat we de actie breed aan hebben gepakt met zo veel locaties in Amsterdam en Rotterdam, inclusief een aantal high-traffic locaties zoals het Rembrandtplein, hebben veel voorbijgangers hun hoofd omgedraaid!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: