Verkade-Koektruck-Tour-pr-stunt-marketing
Verkade-Koektruck-Tour-pop-up-store

Verkade – Koektruck Tour PR Stunt & Sampling

Om brand awareness te creëren voor nieuwe soorten Verkade chocolade en koekjes, gingen onze promotiedames verkleed in herkenbare gele jurkjes samples uitdelen..Want hoe kun je nieuwe producten van Verkade nou beter promoten dan door ze te proeven?

Een bijpassende retro minifoodtruck toerde door heel Nederland en maakte de merkbeleving compleet. Per locatie deelden onze Verkade meisjes enthousiast de nieuwe smaken Verkade koekjes en stukjes chocola uit aan voorbijgangers. Op stations, pleinen, winkelcentra en andere high traffic locaties.

Naast deze sampling realiseerden we de eerste weken ook een buy one get one free productpromotie. Wanneer mensen in een nabijgelegen Jumbo een reep chocolade kochten, kregen ze op vertoon van een bon een gratis reep. De brand activation met de foodtruck leidde tot veel leuke reacties op straat. Ook was er op social media een goede respons op de buy one get one free actie.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: