verkade-choco-tour-sampling-pop-up
verkade-choco-tour-merkactivatie-sampling
verkade-choco-tour-brand-activation

Verkade – Chocotour Activatie & Sampling

Verkade trakteert! Om de nieuwe chocoladesmaken van Verkade te promoten, organiseren we een tour door het hele land.

Met de Verkade retro mini-foodtruck als eyecatcher delen de meisjes van Verkade enthousiast stukjes chocolade uit aan voorbijgangers op stations, pleinen, winkelcentra en andere high traffic locaties. Daarnaast hebben we de eerste aantal weken een buy one get one free actie gerealiseerd. Wanneer er in een nabijgelegen Jumbo een reep werd gekocht, kregen mensen er van ons één gratis extra bij.

Iedereen houdt van chocolade, al helemaal wanneer het gratis is! De actie leidt tot veel leuke reacties op straat. Daarnaast verliep de buy one get one free actie als een trein: veel bonnen werden ingeleverd!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: