Natuur-Milieu-Videomapping-pr-stunt
Natuur-Milieu-Videomapping-guerilla-marketing

Natuur & Milieu – Videomapping Guerrilla actie & PR Stunt

Natuur & Milieu en Milieudefensie werken samen aan een droom: de A15 moet de eerste duurzame snelweg ter wereld worden. Om dit te realiseren zijn ze Project A15 begonnen. Project A15 heeft tot doel om in 2015 40.000 mensen in 3.500 elektrische deelauto s te laten rijden, op stroom afkomstig van windmolens en zonnepanelen uit het gebied rondom de A15. Op 25 november werd project A15 afgetrapt en aan Raúl&Rigel de taak de snelweg voorgoed op de kaart te zetten in heel Nederland.

Maandagavond 25 november is de grootste videoprojectie ooit vertoond op  De Rotterdam , het architecturistische hoogstandje van Rem Koolhaas. De projectie, een video mapping, vertelt op miraculeuze wijze het verhaal van Project A15; de duurzaamste snelweg ter wereld. De video mapping bevat elementen van licht, gestapelde bewegende aardlagen, oplichtende stad, auto s die tegen de gevel oprijden en wegen die zich samenvoegen. Vanuit heel Rotterdam was deze liveshow te volgen.

De projectie op De Rotterdam is in Europa de grootste ooit geweest. Nog diezelfde avond berichtte het NOS Journaal en Nieuwsuur over het  lichtspektakel . Ook velen nationale en internationale blogs hebben aandacht besteed aan de video mapping. Op YouTube heeft de viral al ruim 5.000 natuurlijke views, bovendien is de complete, integrale versie al ruim 14.000 keer bekeken en 47 keer bestempeld als  leuk . Met deze projectie was de opening van de eerste duurzame snelweg ter wereld een feit!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: