South-African-Tourism-Spot-The-big-Five-guerilla-marketing
South-African-Tourism-Spot-The-big-Five-guerilla-actie
South-African-Tourism-Spot-The-big-Five-guerilla-PR-Stunt

South African Tourism – Spot The big Five Guerrilla actie & PR Stunt

Wie als nietsvermoedende voorbijganger in Amsterdam Eddy Zoey tegen het lijf liep, is dat vast nog niet vergeten. Eddy, Ranger Klaas-Jan Leinenga en zijn  spotterbabes , waren namelijk op zoek naar  The Big Five.

In Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag was een heuse city-safari te doen. Overal in de stad lagen sporen die leidden naar de ‘Big Five’, de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw en de buffel. Wie niet oppaste, struikelde over een echte olifanten- of neushoorndrol, vers gelegd door een het beest zelf. In de drollen werden vlaggetjes gestoken met daarop leuke weetjes over de olifant of neushoorn. Op een speciale actiewebsite kon men foto’s en video’s uploaden met als thema ‘Spot The Big 5’. Hiermee werd kans gemaakt op één van de vijf reizen naar Zuid-Afrika. In opdracht van South African Tourism en Big Creative Network was Raúl&Rigel medeverantwoordelijk voor de website, het concept en de uitvoering hiervan.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: