Samsung-Groeten-terug-aan-Andr-Kuipers-guerilla-actie
Samsung-Groeten-terug-aan-Andr-Kuipers-pr-stunt

Samsung – Groeten terug aan André Kuipers Guerrilla actie & PR Stunt

Om de nieuwe Galaxy Note onder de aandacht te brengen, vroeg Cheil Amsterdam ons mee te werken aan een stunt voor Samsung.Eind mei wordt een gigantisch doek, opgebouwd uit duizenden portretten van kunstenaar Notasso (https://www.youtube.com/watch?v=hJiUcUrBHb4), ter grootte van twee weilanden uitgerold in een weiland bij Nieuw-Vennep. Het portret van André Kuipers is vanuit de ruimte te bekijken. Maar ook iedereen die met het vliegtuig reist kan het zien, omdat het weiland naast Schiphol ligt. De campagne is bedoeld om de Galaxy Note onder de aandacht te brengen, vandaar de link met de ruimte en dus Kuipers. Het kunstwerk, bestaat uit Facebook portretten van 36.922 Nederlanders.  Samsung wil Kuipers op deze manier bedanken voor alle foto’s, tweets en videocasts die hij vanuit het ruimtestation ISS heeft gemaakt.

Landelijke PR in off- en online dagbladen als: Telegraaf, AD, Parool, Nu.nl, NHNieuws, etc. alsmede coverage op AT5, Esa en verschillende tech sites.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: