Open Now – Goed op Weg Auto-Afkickbus Activatie

In regio Utrecht wordt er op veel plekken aan de weg gewerkt. En dat gaat nog wel even duren ook. Grote kans dus dat je als automobilist te maken krijgt met files en vertragingen. Heel vervelend, maar gelukkig zijn er andere reisopties waarmee mensen in die regio kunnen reizen. Verkeersverwachtingen.nl is een initiatief van Goedopweg. Daarin werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid.

Om verkeersverwachtingen.nl bekend te maken onder de inwoners van omgeving Utrecht en hen kennis te laten maken met slimmere reisopties heeft Open Now ons gevraagd een activatie hiervoor op te zetten.

Om de bewoners van omgeving Utrecht te laten beseffen dat zij veel slimmer af zijn door de auto te laten staan, hebben wij de auto afkick-bus ingezet. In de auto afkick-bus kunnen automobilisten voor de laatste keer plaatsnemen achter het stuur voordat zij over gaan op een andere manier van reizen. Deze andere manier zal persoonlijk op hen afgestemd worden d.m.v. een consult. In deze bus kunnen mensen fysiek kennis maken met de campagne en met de hulp die verkeersverwachtingen.nl biedt.

Een zeer geslaagde campagne waarbij we veel bewoners hebben kunnen bereiken. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: