Iron Mountain x Kinderzwerfboek – Moving Mountains Event & Beurs

Aan Raúl&Rigel is gevraagd om een concept op te leveren voor het medewerkers event van Iron Mountain. Het moet voor de medewerkers een memorabele dag zijn wat ook de sociale cohesie bevordert. 

Tijdens het Moving Mountain Event kwamen de medewerkers van Iron Mountain bij elkaar om zich in te zetten voor Stichting Kinderzwerfboek. Kinderzwerfboek wil zoveel mogelijk kinderen in aandachtswijken (en in heel Nederland) aan het lezen krijgen om hiermee het taalkundig inzicht van kinderen te vergroten, kinderen een beter toekomstperspectief te bieden en de kans op armoede te verkleinen. Met het Nieuwe Luxor Theater als decor gingen medewerkers in teams aan de slag met boeken uitzoeken, sorteren, bestickeren, inpakken en het creëren van boekenhuisjes. Onder streng toezicht van kind-ambassadeur Uliana werd uiteindelijk het mooiste boekenhuisje uitgekozen. Afsluitend konden de medewerkers napraten tijdens de borrel. 

Een geslaagde dag waarbij medewerkers elkaar nog beter hebben leren kennen en we ontzettend veel boeken en huisjes hebben kunnen inzamelen voor Stichting Kinderzwerfboek. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: