Hornbach – Voorjaarsstunt 2022 Guerrilla actie & PR Stunt

Hornbach lanceerde in het voorjaar van 2022 een campagne waarbij planten in niet goed onderhouden tuinen het zat zijn en op pad gaan naar de Hornbach voor een update. Aan Raùl&Rigel de vraag om dit te vertalen naar een guerrilla actie op straat.

We creëerden op 4 high traffic locaties in grote steden een ravage. Daarbij was een auto gecrasht zijn tegen een lantaarnpaal. Deze auto was volgeladen met slecht onderhouden planten. De schade die deze vastberaden planten hadden aangericht was terug te zien in de totaal kromgetrokken lantaarnpaal, de compleet in elkaar gekreukelde neus van de auto en de rokende motorkap.

Voor de oplettende passant was op de auto de tekst te lezen: ‘Kom snel naar Hornbach voordat jouw tuin dat doet!’

Veel voorbijgangers keken verbaast naar de gecrashte auto en bij velen viel het kwartje niet snel daarna; de planten uit de Hornbach TV commercial!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: