KANZI – Energy Appel Tour Activatie & PR Stunt & Sampling

Kanzi appels gelooft dat de wereld een betere plek zou zijn als iedereen net iets meer energie zou hebben. Kanzi ziet het eten van hun appels dan ook als dat oplaadmomentje om wat extra energie op te doen. Omdat hun appels zowel lichaam als geest nieuwe energie geven. Raúl&Rigel werd gevraagd om met een activatie het land in te gaan om dit onder de aandacht te brengen.

Om sportende jongeren kennis te laten maken met KANZI appels en haar energie boosts, zijn we in het najaar van 2022 op pad gegaan met de KANZI caravan-trailer. We maakten een tour langs sportclubs en pleinen.

Om erachter te komen hoeveel ‘energy’ er in een KANZI appel zit konden jongeren in de trailer hun handen op de grote KANZI appel leggen. Deze speciale appel was statisch geladen, waardoor de haren van de deelnemers overeind kwamen te staan. Wanneer hier een foto van gemaakt werd en gedeeld op social media maakten ze kans op een vette KNAAP elektrische bike.

Naast deze te gekke activiteit trakteerden we iedereen op rondom de caravan-trailer natuurlijk ook op een, jawel, KANZI appeltje!

Er werd heel enthousiast op het bezoek van de KANZI appel caravan gereageerd. Het leverde veel glimlachende gezichten op toen deelnemers hun eigen haren de hoogte in zagen gaan.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: