Gorillas – Museumnacht roadshow Activatie & Event & Beurs & Guerrilla actie

UM Studios & Yune klopten bij Raúl&Rigel aan om mee te denken over een coole Museumnacht stunt voor Gorillas. Het doel was het vergroten van de naamsbekendheid van Gorillas en laten zien dat Gorillas cool, jong en een stedelijk merk is.

We produceerde de eerste 100% duurzame activatie / roadshow van Nederland; een Tesla X met een Streamer aanhanger en alles werkend op accu packs, bezochten we verschillende musea tijdens Museumnacht in Amsterdam. O.a.: Sexyland en STRAAT. Daar verrasten we de mensen in de rij met een pop-up DJ set van DJ Augusto, Vera Grace en Deniro. Compleet met lichtshow.

Veel mensen deelde posts van de optredens op social. We kregen een vermelding op de site van Museumnacht en Gorillas verstuurde de aftermovie in haar nieuwsbrief naar al haar klanten.

Ook een campagne starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: