Skoda – Klushulp Activatie

Zaterdag is hard werken. En daar helpt SKODA Nederland graag bij! Daarom kwam Skoda dit jaar ook weer met een Zaterdaghulp. Samen met Selmore introduceerde Raul&Rigel namelijk de KLUSHULP.

In 2018 lanceerde SKODA voor het eerst de Zaterdaghulp. Een opvallende SKODA met pinata uitstraling, confettikanon en dino of prinsessen chauffeur schoot ouders te hulp op de partijtjes van hun kind. Dit was een enorm succes. Daarom werd dit jaar (in samenwerking met GoedBezig) de Skoda Kodiaq omgetoverd tot een compleet uitgeruste materiaalwagen met uitschuifbare workmate, handige tools en de benodigde klusmaterialen. En dat niet alleen, want naast deze volledig uitgeruste kluswagen kregen de winnaars er twee handige klusmannen bij die hielpen bij behangen, verven, timmeren, snoeien en allerlei andere klussen.

Naast blije bewoners creëerden we met deze brand experience ook een verhoging van de brand awareness.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: