Lancome – Shade & Matching Tour Activatie & Event & Beurs

Je kent het wel, urenlang op zoek naar de juiste foundation kleur. Je komt thuis en je bent nog niet echt 100 % tevreden. Lancôme heeft hier iets op bedacht. Door middel van de Shade Finder kunnen de visagisten van Lancôme de kleur vinden die precies bij jouw huid past. De Teint Idole Ultra Wear is verkrijgbaar in 40 kleuren waardoor de juiste kleur er altijd tussen zit.

Lancôme heeft de ‘Shade and Matching Tour’ in het leven geroepen om de Shade Finder onder de aandacht te brengen en zo in contact te komen met foundation gebruikers van over de hele wereld. Deze tour bestond uit een activatie op verschillende locaties waar veel traffic was.

Aan Raúl&Rigel de taak om een exclusieve Lancôme setting te produceren met een high-end uitstraling. Hier konden voorbijgangers de Shade Finder uitproberen waardoor zij dé foundation kleur konden vinden die precies past bij hun huid. Hiernaast kregen ze een tester mee uit de Shade and Matching automaat. Tot slot kon je je ook nog op laten maken door één van de visagisten van Lancôme.

In samenwerking met Glamour heeft er op elke locatie een evenement plaatsgevonden waarbij de setting de basis vormde van dit evenement. Geïnteresseerden (Glamour lezeressen) konden zich hiervoor aanmelden. Tijdens dit evenement was de hoofdredactrice van Glamour aanwezig. Samen met influencers en visagisten van Lancôme vertelden zij over hun ervaringen met Teint Idole Ultra Wear. Hierna introduceerden zij de Shade Finder aan de deelnemers. Met behulp hiervan konden zij zich hier op laten maken en kregen ze zelfs een een live tutorial van een bekende influencer. Om dit event af te sluiten kregen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag met producten van  Glamour en Lancôme.

Op alle locaties trok de Lancôme Shade and Matching stand enorm veel bezoekers en aandacht. Veel mensen waren verbaasd dat de foundation kleur gelijk was aan hun huidskleur! Daarnaast waren de events met de influencers een groot succes en kwamen mensen uit alle hoeken van het land om dit mee te kunnen maken!

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: