Volkswagen Transporter – Escape Room Activatie & Event & Beurs

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter. Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Deze iconische Transporter is grondig vernieuwd. En deze vernieuwing gaat verder dan zijn nieuwe looks. Aan Raúl&Rigel de vraag om dit onder de aandacht te brengen.

We hebben de doelgroep op inspirerende wijze (opnieuw) kennis laten maken met de T6.1. Dit hebben we gedaan op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg en de VSK in Utrecht. Hoe? Door een Transporter Escape Cargo Room te bouwen! Ontsnap binnen 10 minuten uit de Transporter, door samen de unieke code te achterhalen. Ontrafel de hints, achterhaal de juiste VW transporter model busjes en vindt de juiste codes.

Er hebben in totaal ruim 500 doelgroeppersonen meegedaan aan de Escape Room verspreid over 5 dagen. De snelste deelnemer was binnen de recordtijd van 7:55 min ontsnapt uit de nieuwe bedrijfswagen van VW!

Anderen bekeken ook: