Oatly – Misfit campagne Guerrilla actie

Voor de Misfit-campagne voor het nieuwe ‘’Oatghurt’’ heeft Oatly om de expertise van Raúl&Rigel gevraagd. Het idee van de Misfit-campagne was om een kettingreactie aan OOH campagnes in grote steden in Nederland uit te voeren. 

Aan Raúl&Rigel de taak om een floating billboard actie in te zetten. Hierbij vaarden we een week lang door de grachten van Amsterdam met een Oatly billboard met daarop een bus stop reclame afgebeeld. Zie je de kettingreactie? Een uiting van een andere uiting! 

De Misfit-campagne werd afgesloten met een spectaculaire Mural. In samenwerking met twee graffiti artiesten hebben wij een waanzinnige Mural in Amsterdam gerealiseerd. Ook hierbij is de kettingreactie weer aanwezig. In de Mural is een krantenkop met het billboard verwerkt! 

Een hele mooie Misfit-campagne met een toffe en grappige kettingreactie als eindresultaat. 

Ook een campagne starten?

Het maken van belevingen is onze tweede natuur. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, events of guerrilla marketing? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: