Nikhef – Laser Projectie 10 jaar HIGGS Guerrilla actie & PR Stunt

De ontdekking van HIGGS vond 10 jaar geleden plaats. Om stil te staan bij deze belangrijke gebeurtenis voor de wetenschap werd Raúl&Rigel gevraagd dit op ludieke wijze onder de aandacht te brengen.

We maakten een laser animatie van het proces hoe HIGGS ontstaan. En projecteerden deze op een groot gebouw in het hart van de wetenschapscampus in Amsterdam; Amsterdam Science Park. De projectie was 3 avonden te zien rondom de datum van de HIGGS geboortedag, waar ook evenementen en lezingen aan gekoppeld waren.

Op deze manier maakten we met laserprojectie een -voor de leek- complex natuurkundig proces duidelijk en begrijpbaar. De projectie werd door velen heel goed ontvangen en gaf het 10 jarig jubileum extra kracht.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: