Merci – Nationale Bedankdag Tour Activatie & Sampling

Jaarlijks organiseert merci de nationale bedankdag op 21 september. Op deze dag worden Nederlanders geïnspireerd om elkaar vaker te bedanken voor de kleine momenten die vaak als alledaags en vanzelfsprekend worden gezien. Aan Raúl&Rigel de vraag een actie te organiseren voor de nationale bedankdag van 2022.

In het teken van Nationale Bedankdag 2022 gingen we met de merci koffietruck het hele land door om inwoners te verrassen met een heerlijk gratis kopje koffie of thee. Naast koffie en thee was er bij de truck nog de mogelijkheid om op de foto te gaan bij de merci photobooth, een gepersonaliseerde verpakking te maken en uiteraard te proeven van de verschillende merci chocolades. Zangeres Maan sloot de tour af met een optreden in Hoog Catharijne met aansluitend een meet & greet. 

In totaal bezochten we 8 steden en het hoofdkantoor van de grootste retailer van merci met onze merci truck. We deelde 36.580 samples uit aan bezoekers, pers, een influencers. 

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: