Primark – Pride Rainbow Photobooth Activatie

Een (subtiele) activatie waarbij de steun van Primark voor de LGBTQ+ community naar voren komt zonder het risico te lopen beschuldigd te worden van Pinkwashing of van een commerciële link.

Iedereen is welkom bij Primark en zij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Primark wil daarom verbinden en LGBTQ+ mensen in de spotlights zetten en een echt podium geven tijdens PRIDE. We toverden een deel van de winkel om tot een rainbow experience met DJ, fotomoment en flower rainbow. Primark-klanten en bezoekers werden door Queer Cupids uitgenodigd om op de foto te gaan in de rainbow experience onder de regenboog als symbool van vrije liefde. De activatie werd begeleid door de muziek van Drag Queen DJ’s.

Er waren erg veel positieve reacties van zowel werknemers als bezoekers van Primark Amsterdam. Er stond gedurende de activatie dagen continue een rij voor de fotobooth. Ook is er een aftermovie gemaakt die  laat zien dat Primark staat voor diversiteit.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: