Just Eat Takeaway – UEFA activaties Internationaal Activatie & Event & Beurs

Bezorgservice Just Eat Takeaway heeft een samenwerking met UEFA. Om alle medewerkers van haar kantoren wereldwijd mee te nemen in deze samenwerking vroeg zij Raúl&Rigel om een activatie te bedenken en uit te voeren.

Dit resulteerde in een bezoek aan de grootste Europese kantoren van Just Eat Takeaway. Hier richtten wij een ruimte volledig in met een 5-tal zones. Elke zone had zijn eigen thema waar medewerkers van het JET kantoor activiteiten konden doen die verband hadden met UEFA.

Zo kon je op een doel schieten, goodiebags winnen, op de groepsfoto met je kantoorteam voor een persconferentie achtergrond en kon je zelfs een Just Eat Takeaway voetbalshirt uitkiezen en laten bedrukken met je favoriete rugnummer!

De internationale activaties waren een groot succes. Er werd veel gelachen, nieuwe contacten gelegd en natuurlijk een hoop gescoord! Werknemers renden als een bezetene tussen de meetings door naar de eventruimte waar ze hun shirt lieten bedrukken of een balletje kwamen trappen.

Ook een campagne starten?

Bij ons zit experiential marketing in hart en nieren. Op zoek naar een creative agency voor conceptontwikkeling, brand activations, PR stunts, event marketing, guerrilla marketing of sampling? Dan zijn wij de juiste one-stop-shop! Dus wil jij jouw doelgroep met een zintuigprikkeling op ludieke wijze in contact brengen met jouw bedrijf, merk, product of dienst? Klik dan op de contactbutton en let us know!

Anderen bekeken ook: